FI*Bmy-Moumou siberian cats and 
neva masquerade cattery

Kissalassa jäädään haaveilemaan Namun pennuista.

Syksylle 2021.
Lulu FI*Bmy-Moumou Lulu La Bamba

Lulu on syntynyt yhteistyön tuloksena toisen kissalan kanssa. Lulun geeniperintö on ollut minulle kasvattajana monin tavoin kiinnostuksen kohteena jo pidempään. Lulun vartalo muistuttaa pientä tynnyriä, kuten rodulle on toivottavaa ja turkin rakenne on upea. Lulun on erittäin ilmeikäs ja silmien pyöristelyllä hän huvittaa meitä loputtomasti. Lululla on omaa tahtoa ja hän selvästi kuvittelee hetkitäin olevansa koko lauman johtaja.
Namu FI*Bmy-Moumou Indian Summer

Namu on varttunut viiden veljensä pentueessa ja sen peruja hän on omaksunut ilmeisesti rennon asenteen. Seuratessani Namun kehitystä pentupesässä,  totesin hänen omaavan monia piirteitä joita kasvatuksessani tavoittelen ja olikin melko pian selvä, että hän jäisi kissalaani jatkamaan sukuaan.
Maikki FI*Bmy-Moumou Molly Brown

Maikkille suljettu ovi tarjoaa hetkellisen haasteen, jonka syntymälahjana saaduilla taidoilla voi ajankuluksi vaikka "ratkaista". Maikissa yhdityy monta ominaisuutta, miksi ylipäätää rakastan ja ihailen kissoja.


Peikko FI*SoulSibster`s BobbyBandit

Peikko on kissalan nuori kollipoika. Hän saa ilokseni kasvaa isänsä, enopuolensa ja isänisän sopuisassa seurassa. Peikon ensimmäiset jälkeläiset ovat syntyneet 4/21. Peikon moninaisiin taitoihin kuuluu yläfemma.